Botters Westhaven Urk

Een hele dag zeilen op de voormalige Zuiderzee met een botter uit 1902. Deze botter is nog helemaal authentiek als visserboot. Alle netten en zeilen, en leefomstandigheden zijn als toen. Je waant je echt terug rond 1900.

U gaat onder leiding van Urker schipper en zijn bemanning die allen gekleed zijn in hun Urker vissers kleding, zeilen op de voormalige Zuiderzee. Tijdens de tocht kunt u zelf meedoen om de zeilen hijsen, zwaarden laten zakken, alles wat nodig is om te zeilen. Tijdens de tocht is er koffie en soft drinken aan boord en er is (gevulde koek) dikkertje bij de koffie en een mand gevuld met broodjes en zalm. Aan het eind kunt U na een dag zeilen genieten van een Urker bittertje.

Duur: 6 uur
Locatie: start vanaf Staverse kade (tenzij anders afgesproken)
Kosten: 600,-
Maximale deelname: ca. 12 personen per groep
Geschikt: voor jong en oud

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Laatste nieuws

  • #nou De "Ambassadeurs" van Urk van de "Urker Bult" in ZZM Enkhuizen een dag verwend op Urk met Urker Toal. https://t.co/wRSNPX8TKz
  • #nou Bedankt Wagenborg voor het sponseren van warmte-pakken voor de Botter UK213, vaarseizoen kan warm beginnen. https://t.co/NjBz9idRAr
  • #nou Een prachtig promotie filmpje van de Urker Botter UK213, gemaakt door Aktefilm.b.v. https://t.co/N2oXhKm57K
DSC02880.jpg